01 Mayıs 2025, Perşembe Yeni Haber
Haber Girişi : 10.03.2017

Kırmızı elbise gündem yarattı

Seferihisar Necat Hepkon Devlet Hastanesi çalışanları giyecekleri renkleri kendi aralarında seçim yaparak seçtiler. Ancak alınan karara karşı çıkan Türk Sağlık Sen İzmir 1 No’lu Şube Başkanlığı itiraz etti.

Seferihisar Necat Hepkon Devlet Hastanesi çalışanlarının görev yaptıkları sırada hemşirelerin kırmızı, ebelerin mor, erkek yardımcı sağlık personelinin de alt lacivert ve üst kırmızı giymeleri talimatını vermesini eleştiren İzmir 1 No’lu Şube Başkanı Ahmet Doğruyol, "Hemşire arkadaşlarımız, çalıştıkları sırada zaman zaman uygunsuz sözlere maruz kalabiliyor. Kırmızı da zaten dikkat çeken bir renk. Hemşire arkadaşlarımızı zor duruma düşüren durumların olabileceğini düşünüyorum. Bu kadar renk varken, kırmızıyı mı buldunuz? Elbette arkadaşlar kendi isteğiyle kırmızı da giyebilir” açıklamasında bulundu.


KONU BASINA BOMBA GİBİ DÜŞTÜ!
Necat Hepkon Devlet Hastanesi çalışanlarının kırmızı tercihi haberi basında geniş yer bulurken Necat Hepkon Devlet Hastanesi Başhekimi Kemal Tarhan “Çalışanlar aralarında seçim yaptılar ve çoğunluğu kırmızı rengi terci etti. Biz de onay verdik. Hastanemizin o kadar başarılı hizmetleri varken niçin bu konu basında büyütülüyor anlamadım” açıklamasında bulundu.

Kırmızı elbise gündem yarattı
Kırmızı elbise gündem yarattı
Yorum