Seferihisar Yeni Haber Gazetesi | Yazarlar

CHP Belediye Meclisi Üyesi Ali Sevcan Bilim ile Perde Arkası Sohbeti

05 Eylül 2009, 23:52
Seferihisar.com Twitter'da

Ali Sevcan Bilim'in partisine bağlılığını gerek yerel seçimlerde, gerekse genel seçimlerde başarıya ulaşması için ne kadar çalıştığını Seferihisar'da herkes bilir.

O halde CHP'den istifa ettiği yolundaki dedikodular nereden kaynaklanıyor?

Üstelik CHP İlçe Başkanı İsmail Yetişkin'in, “Bize herhangi bir istifa gelmedi. Biz bir aileyiz” açıklamasına rağmen istifa söylentileri nereden kaynaklanıyor. .

Bu yargı, Ali Sevcan Bilim'in açık ve net olarak beğenmediği konularda tavrını açıkça ortaya koymasından kaynaklanıyor. Bilim, çevresindeki bazı gelişmelerin altı ok ilkesi ile bağdaşmadığını açık seçik ortaya koyuyor.

AK Parti kurucu üyeliğinden o yıllarda hemen ayrıldığını belirten Bilim  "inandığım ilkeler doğrultusunda politika yapmadığım için AK Parti'nin kurucu üyeliğinden hemen o yıllarda istifa edip ayrıldım. CHP'den ayrılmam söz konusu değil" diyen Ali Sevcan Bilim "seçimlerde kol kola çalıştığımız arkadaşlarım ile aynı meclis sıralarını paylaşacağım, ancak ben  partimin belediye meclisi üyeleri ve parti teşkilatımın huzur içerisinde olmasını istiyorum, bu isteğim gerçekleşinceye kadar aktif olarak çalışmayı düşünmüyorum" diyor.

Bilim demeye getiriyor ki, “Parti içindeki huzursuzluklar giderilinceye kadar ben yokum...

Belediye icraatlarından hem CHP teşkilatı hemde belediye meclis üyelerinin çoğunluğu memnun değil, “Bunu siz de biliyorsunuz” gerek belediyede, gerekse şirketinde çalışanların disiplinsiz davranması dedikodu mekanizmasının da olabildiğince hızlı işlemesi beni bir süreliğine dinlenmeye mecbur bıraktı...

Hiç kimse parti içinde huzursuzluk olsun istemez. Ama bunu hiç bir arkadaşımız açıkça dillendirmiyor. Parti içerisinde sessiz olarak mücadeleme devam edeceğim.

Kısacası huzursuzlukların bir an önce giderilmesini istiyor Ali Sevcan Bilim...

Seferihisar'daki CHP tabanı da artık huzursuzluk yaşanmasın. İlkeli ve seviyeli particilik disiplinli belediyecilik ilkeleri etrafında bütünleşilmesi gerekir.

Ali Sevcan Bilim "Seferihisar'da beni herkes bilir, hiç bir zaman kaçak güreşmem ve tavrımı da açıkça ortaya koyuyorum. Sıkıntılar sadece banim değil tüm partililerimizin ve belediye meclisi üyesi arkadaşlarımın sıkıntıları var. Bunları hem belediye başkanımıza hem de CHP İlçe başkanımıza aktardım" diyor Ali Sevcan Bilim ve ekliyor "Ben hiçbirşey konuşmadım ama herkes benim adıma çok laflar konuştu ve yazdı. Bu sözlerin ve konuşulanların hiç bir cümlesi bana ait değil..."

Seferihisar Yeni Haber Gazetesi
 Seferihisar Yeni Haber Gazetesi internet sitelerinde yayınlanan köşe yazılarının tüm hakları ve sorumluluğu köşe yazarına aittir.
YORUM YAZ
Bir Seferihisarlı (+9) -
Ahlaklı ve erdemli davranış meclis üyeliğinden de ayrılmayı gerektirir. Seferihisar halkı kullandığı oylarla CHP'ye mecliste 9 üyelik vermiştir. Partiden ayrılıp mecliste kalmak Seferihisar halkına saygısızlıktır ve halkın demokratik tercihini hiçe saymaktır.
Kerim (+11) -
Bu arkadaş istifa ettimi etmedimi. niçin yazılı bir resmi açıklama yapmıyor. Diyelim yapmıyor partiyi yönetenler niçin açıklama yapmıyor. bu işler önemli işler. bu partiye beş bin kişi oy verdi bunları kim aydınlatacak. sevcan bey mazbatayı aldı dükkanına çekildi ettimde demiyor etmedimde demiyor. niçin? diğer partilerden çıkarmı bekliyor kendisinin çok kıymetli olduğunumu anlatmak istiyor. Tuncay Mataracılarta benzetiyorum kendisini.
gerek yok simdillik (+10) -
Websitesinden haber silinmedigini söylemişsiniz. "Seçildiği partisine 5 ay tahamül edebildi" başlıklı haber nerede? Hadi bu yazıları Sn Karabulut onaylıyorsa yorumum yok, ama işe yeni giren genç iletişimci arkadaşlar sansur mekanizmasını işletiyorlarsa çok yazık. iletişim kariyerleri daha başlamadn bitmiş demektir.
Site Yönetimi (-16) -
Seferihisar.com'da haber silme gibi bir durum söz konusu değildir. Haber arşive kaldırılır. Tüm Haberler butonuyla veya yazarın önceki yazıları butonundan ilgili yazıya ulaşabilirsiniz.
mrb (+12) -
sayın karabulut ne oldu sayın sevcan bilim hakkında yazmış olduğunuz yazıya silmeseydiniz keşke herkes birdaha okusaydı yazdıklarınızı ne dediğinizi eğer o yazılanlar yanlış ise bir özür yazısı yazsaydınız. bence bu yazılanlar sayın sevcan bilimin ağzından çıkmış gibi durmuyor:)))
cevdet (-16) -
Dedikodulara son imzayı karabulut attı. o şunu demiş bu bunu demiş. karabulut gitmiş birebir görüşmüş ve sevcan arkadaşımızın düşüncelerini sayfalarına aktarmış. işte gazetecilik bu arkadaşlar. sevcan beyin konuşmalarıda buydu da insanlara anlatmak istemiyordu nedeni dedikoduların hedefi olmuştu. teşekkür ederim sevcan beye de karabuluta da. bizi aydınlattılar. bilgilendirdiler
 Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları, okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan Seferihisar Yeni Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
ÖNCEKİ YAZILARI
ÖZEL RÖPORTAJ
Ümit Cingöz'le dobra dobra
Ümit Cingöz'le dobra dobra
AK Parti İlçe Başkanı Ümit Cingöz’e biz sorduk, Cingöz cevapladı.
 
YAZARLARIMIZ
Yeni Haber'den
GEÇ DE OLSA İYİ OLACAK
Mustafa KARABULUT
TEOMAN EREL VE SEFERİHİSAR BELEDİYE MECLİSİ
Ayaklı Gazete
BELEDİYENİN AVRUPA YAKASI
Yasemin KARABULUT
KADINLARIMIZ
Şükrü Demirel
ÖMÜR VE ÖLÜM MUHASEBESİ
Muhittin AKBEL
BAZ İSTASYONU TERÖRÜ
 
FOTO GALERİ
 
SON YORUMLANAN HABERLER
 
VİDEO GALERİ
 
E-POSTA LİSTESİ
 
EN ÇOK TIKLANAN HABERLER
 

Bu sitenin tüm hakları, Seferihisar Yeni Haber Gazetesi-ne aittir.

Seferihisar Yeni Haber Gazetesi - Hıdırlık Mh. Atatürk Cd. 35/105 Seferihisar / İZMİR
Tel :0232 7434212