Seferihisar Yeni Haber Gazetesi | Yazarlar

Kocaoğlu halktan korkuyor mu?

05 Haziran 2011, 19:39
Seferihisar.com Twitter'da

Önümüzdeki pazar günü genel seçim yapılacak. Cumhuriyet Halk partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, günde bazen iki bazen üç ilde miting düzenliyor, iktidara geldiklerinde ne yapacaklarını tek tek açıklıyor. Bu arada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye yönelik eleştirilerde bulunuyor.

Peki Aziz Kocaoğlu ne yapıyor?
Çok merak ediyorum, bugüne kadar İzmir’in hangi ilçelerine gitti de İzmir için neler yaptıklarını anlattı.

Genel seçimin yaklaştığı bu günlerde Aziz Kocaoğlu İzmir’in hangi ilçelerine gitti de Büyük Şehir belediyesinin ilçelere yaptığı hizmetlerini anlattı?

Yakından izlediğim ilçeler Menderes, Güzelbahçe, Urla ve Seferihisar...   Aziz Kocaoğlu’nun, bu ilçelere gelip de, “Cumhuriyet Halk Partili Büyükşehir Belediyesi olarak şu hizmetleri yaptık! Bizlerden memnun iseniz partimize oy verin” diye seçmene bir çağrısı oldu mu? Acaba böyle bir çağrı yaptı da biz mi duymadık.  
 
Seferihisar’da yaşayan bir vatandaş olarak bunu duymadım! Duyan varsa lütfen bana da söylesin.
 
Peki, Aziz Kocaoğlu genel seçimlerle ilgili çalışmalara neden fazla katılmıyor?  Belediyesinin yaptıklarını, partisinin yapacaklarını halka niçin anlatmıyor?  Yoksa yaptığı hiçbir hizmet olmadığı için halkın karşısına çıkacak yüzü mü yok.

Yoksa, “Sevgili vatandaşlarım. Sizleri İZBAN’a yönlendirmek için bazı otobüs hatlarını iptal ettik. Sefer sayılarını azalttık. Akşamları balık istifi evlerinize giderken burnunuzdan soluduğunuz söyleniyor. Ama ben bunlara inanmıyorum. Siz zaten bizim çantamızda kekliksiniz. Zaten bize oy vereceksiniz ” diye mi düşünüyor?

Yoksa partisinin programlarına mı inanmıyor?

Son günlerde Seferihisar’a milletvekili adaylarından birisi geliyor diğeri gidiyor. Milletvekili adayı kimdir?  Seçildiğinde ülkenin geleceğine yön verebilecek isim… Peki, bu kadar adayın gelip gittiği bir dönemde bir büyük şehirin belediye başkanı niçin halkın arasına girmez?
Gerçekten, niçin girmez
 
Kendisini lüks kamaranın köşkünde mi zannediyor yoksa, “Siyasette benim son dönemim, benim için kim kazanırsa kazansın, kim kaybederse kaybetsin önemli değil. Gün benim günüm” düşüncesinde midir?

Aksi halde, bir büyük şehirin bir belediye başkanı, sandığa doğru geri sayımın sürdüğü bir zamanda ilçe ilçe dolaşıp halkın sorunlarını dinlemez mi? Bu günlerde halkın sorunlarını dinlemeyecekse ne zaman dinleyecek?

Gerçekten çok merak ediyorum.

Sahi Aziz Kocaoğlu seçmen karşısına niçin çıkmıyor?
Niçin?..

Büyükşehir belediyesinin başkanı, ilçe ve beldeleri gezerek, “Sevgili vatandaşlarım! Bana bağlı İZSU yönetiminden, bana bağlı İZBETON şirketinden, bana bağlı diğer kurum çalışanlarımdan memnun musunuz? Değil misiniz?" Diyerek kendisini o makama seçen seçmen veya vatandaşlara sormaz mı?

Bu konuyu bir türlü çözemiyorum, bekli de  aklım yetmiyor….
Bir bilen varsa lütfen bana da anlatsın…
.
                                                                                                 mustafa@seferihisar.com

Seferihisar Yeni Haber Gazetesi
 Seferihisar Yeni Haber Gazetesi internet sitelerinde yayınlanan köşe yazılarının tüm hakları ve sorumluluğu köşe yazarına aittir.
YORUM YAZ
güle güle (0) -
Şaşıp kalıyoruz,İzmir'in chp'li belediyeleri kan ağlıyor,Büyükşehir kılını kıpırdatmıyor,niye büyükşehire bağlıyız ki?Hiçbir iş yaptırmıyor,Aziz Bey yapılanı da yıkıyor!
Seferihisar'a otobüs sözünü hatırlatırmısınız Aziz Bey'e unuttu gitti.
SEFERİHİSARLI (+1) -
HANGİ HİZMETİ YAPTI Kİ VATANDAŞA HANGİ YÜZLE ÇIKACAK. BİRDE CHP NİN OY ORANI YÜZDE OTUZBEŞ İKEN KOCAOĞLU BELEDİYE SEÇİMLERİNDE YÜZDE 65 OY ALMIŞ. İZMİR CHP İL ÖRGÜTÜ BU YÜZDEN KOCAOĞLUNU ÖYLE TABULAŞTIRDI VE KOCAOĞLU ARTIK İZMİRLİYİ O KADAR SALAK GÖRÜYOR Kİ NASIL OLSA BU SALAKLAR BİR ŞEY YAPSAMDA YAPMASAMDA BANA OY VERİYORLAR UĞRAŞMAYA DEĞMEZ DİYE DÜŞÜNÜYOR. ZEVK İ SEFA İÇİNDE GÜNÜNÜ GÜN EDİYOR. ATA SÖZÜ AT SAHİBİNE GÖRE KİŞNER DİYOR. İZMİRLİ BUNU HAK EDİYOR VE KOCAOĞLU EN İYİSİNİ YAPIYOR.
 Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları, okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan Seferihisar Yeni Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
ÖNCEKİ YAZILARI
ÖZEL RÖPORTAJ
Ümit Cingöz'le dobra dobra
Ümit Cingöz'le dobra dobra
AK Parti İlçe Başkanı Ümit Cingöz’e biz sorduk, Cingöz cevapladı.
 
YAZARLARIMIZ
Yeni Haber'den
GEÇ DE OLSA İYİ OLACAK
Mustafa KARABULUT
TEOMAN EREL VE SEFERİHİSAR BELEDİYE MECLİSİ
Ayaklı Gazete
BELEDİYENİN AVRUPA YAKASI
Yasemin KARABULUT
KADINLARIMIZ
Şükrü Demirel
ÖMÜR VE ÖLÜM MUHASEBESİ
Muhittin AKBEL
BAZ İSTASYONU TERÖRÜ
 
FOTO GALERİ
 
SON YORUMLANAN HABERLER
 
VİDEO GALERİ
 
E-POSTA LİSTESİ
 
EN ÇOK TIKLANAN HABERLER
 

Bu sitenin tüm hakları, Seferihisar Yeni Haber Gazetesi-ne aittir.

Seferihisar Yeni Haber Gazetesi - Hıdırlık Mh. Atatürk Cd. 35/105 Seferihisar / İZMİR
Tel :0232 7434212