Seferihisar Yeni Haber Gazetesi | Yazarlar

Şu Beş Yıllar Ne de Çabuk Geçiyor.

14 Mart 2008, 17:27
Seferihisar.com Twitter'da

Makamlarına oturduklarında makam koltuklarını baba mirası gibi gören politikacılar için şu 5 yıllar ne de çabuk geliveriyor…

Geride kaldı bir takvim yılına sığmayacak kadar aylar… Şimdi tutturdular “Onu CHP’mi? Yoksa O CHP’yi mi istiyor?

AK Parti kapılarını kapattıktan sonra gözler çevrildi CHP’ye.

İlçede son günlerin konusu bu…  Bazılarına göre O istiyormuş ama “Ekibimle gelirim” şartı koymuş ve merkez bu teklifini kabul etmiyormuş.

Bazılarına göre CHP genel merkezinden demişler ki hakkında çok sayıda soruşturma ve şaibe olduğu için AK Parti almadı biz alırsak partimize zarar verir.

 Bazılarına göre ise CHP’nin genel merkezi aracılık yapması için Aziz Kocaoğlu’nu görevlendirmişmiş ama o iki üç ay düşünme süresi istemişmiş.

 İşte son günlerde yeni moda haline gelen dedikodu bu…

Bence o CHP’yi istiyor.  Çünkü yerel seçimler aydan aya yaklaşıyor ve mensubu olduğu partisinin genel seçimlerde varlığını gösterememesinden dolayı onu aldı bir telaş.

 Evet, evet. Bence o CHP’yi istiyor.

Aksi olsaydı bu konuda çıkan haberin gazetesini mahalle, mahalle. Köy, köy. Hatta bucak, bucak kendi görevlilerine dağıttırmazdı.

Aksi olsaydı CHP’li bir belde belediye başkanının yanına haftanın üç günü gidip bu konuda birlikte plan program yapmazlardı.

DÜŞÜNCELERİ KENDİSİNE GÖRE İYİ 

İyi de 28 Mart 2004 yerel seçimlerin yapıldığının haftası olmadan milyonlarca lira borcu olan kendi partilisinden önce on bin lira borcu olan CHPli seçmenlerin içme sularını kestirmekte neden acele etmişti.  

İyi de 28 Mart 2004 yerel seçimlerin ardından CHP’ye oy veren belediye çalışanlarının başına kendi adamlarını koyarak ve onları insanlara teşhir ettirircesine yol ve parklarda haftalarca neden çalıştırmıştı.

İyi de 28 Mart 2004 yerel seçimlerin ardından “Bir CHP’li gördüğümde domuz görmüş gibi oluyorum” cümlesini niçin kullanmıştı...

İyi de 28 Mart 2004 seçimlerin ertesi günlerinde kazandığını kutlayabilmek için CHP’li seçmenlerin evlerinin önlerinde niçin davul zurna çaldırmıştı.

İyi de 28 Mart 2004 yerel seçimlerin hemen ardından CHP’li seçmenlerin kapılarının önlerinde niçin lokma döktürtmüştü.

İyi de CHP’ye geçme gibi bir düşüncesi vardı da 22 Temmuz 2007 tarihinde yapılan genel seçimlerde çevresinde bulunan seçmenlere “CHP’ye oy vermeyelim.  Onları şımartırız” gibi sözleri kullanarak CHP’ye oy verecekleri niçin engellemeye çalışmıştı.

Pekiii... O şimdi CHP’ye geçtiğinde o CHP’li seçmenlerden nasıl oy isteyecek… Yoksa "Ben artık değiştim mi diyecek…Veya o yıllarda siyasette acemimiydim" diyecek. Yoksa " 5 yılın bu kadar kısa sürede geçebileceğini tahmin etmemiştim"mi diyecek.

Aslında bu kadar uzun yıllar görev yaptığı süre içerisinde bölgeyi turizm cenneti yapan O!!!!

Bu kadar yıllar içerisinde bölgeye onlarca yerli ve yabancı iş adamı getirip işsizlere iş sahası yaratan O!!!!

Bu kadar yıllar içerisinde bölgeye onlarca kalıcı eser yapıp bırakan O!!!!

Merak buya soruyorum. Yıllardan beri bölgesine bu kadar büyük ve kalıcı hizmetler yapan bir politikacı, niçin AK Parti veya CHP’ye geçme çabalarını sürdürüyor(....)  Ben bilemiyorum…Ya siz?    

Çok merak ediyorum. Şu seçilen politikacılar için 5 yıllar neden çabuk geçiveriyor…

Seferihisar Yeni Haber Gazetesi
 Seferihisar Yeni Haber Gazetesi internet sitelerinde yayınlanan köşe yazılarının tüm hakları ve sorumluluğu köşe yazarına aittir.
YORUM YAZ
BU KÖŞE YAZISI İÇİN HENÜZ YORUM EKLENMEMİŞTİR.
 Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları, okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan Seferihisar Yeni Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
ÖNCEKİ YAZILARI
ÖZEL RÖPORTAJ
Ümit Cingöz'le dobra dobra
Ümit Cingöz'le dobra dobra
AK Parti İlçe Başkanı Ümit Cingöz’e biz sorduk, Cingöz cevapladı.
 
YAZARLARIMIZ
Yeni Haber'den
GEÇ DE OLSA İYİ OLACAK
Mustafa KARABULUT
TEOMAN EREL VE SEFERİHİSAR BELEDİYE MECLİSİ
Ayaklı Gazete
BELEDİYENİN AVRUPA YAKASI
Yasemin KARABULUT
KADINLARIMIZ
Şükrü Demirel
ÖMÜR VE ÖLÜM MUHASEBESİ
Muhittin AKBEL
BAZ İSTASYONU TERÖRÜ
 
FOTO GALERİ
 
SON YORUMLANAN HABERLER
 
VİDEO GALERİ
 
E-POSTA LİSTESİ
 
EN ÇOK TIKLANAN HABERLER
 

Bu sitenin tüm hakları, Seferihisar Yeni Haber Gazetesi-ne aittir.

Seferihisar Yeni Haber Gazetesi - Hıdırlık Mh. Atatürk Cd. 35/105 Seferihisar / İZMİR
Tel :0232 7434212