27.000 Kişi Toplamda 254.000 sayfa tıkladı.
Seferihisar.com, kuruluşunun 7. yılında yerel ve bölgesel basında zirve yarışında ilk 10'a oynarken Ulusal basının birçok Internet sitesini geride bıraktı.
Mayıs ayında toplam 27.000 tekil ziyaret gerçekleşirken, Seferihisar.com'un webmasteri İnanç Karabulut, sistemin internet cafe, resmi kurumlar gibi yerlerde tek ip kullanıldığı için bir çok girişi kaydedemediğini, resmi rakam olmamakla beraber 30.000 çıtasını aşmış olabileceğini belirtti.
Seferihisar.com, üç muhabir dört editör bir webmasterla günlük olarak güncellenirken, Hürriyet'in site indeksinde ilk 10'da Google'da da yaklaşık 95 kelimede 1. sayfa 1. sırada.
Sitenin sponsoru ve sahibi Mustafa Karabulut, başarının arkasında basın emekçilerinin olduğunu belirterek, "Önümüzdeki günlerde interaktif uygulamalar, 'Radyo Seferihisar' adında radyo yayını gibi yeniliklerle, taklit eden değil taklit edilen olmaya devam edeceğiz" dedi.
Bu haber 1703 defa okunmuştur.