Son Dakika:                                                                                                                                                                                                                                                    İletişim | Duyurular
Anasayfa | Künye | Reklam | Seferihisar Rehber | Seferihisar Shop | Foto Galeri | Videolar | Seferihisar Emlak  | Anketler | Sitene Ekle

HABER ARA


Gelişmiş Arama

Trafiğe Büyükşehir Desteği

İzmir Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıta Ekipleri Seferihisar'da ilk trafik denetimini gerçekleştirdi.

Kategori  Kategori : Seferihisar Haberleri
Yorumlar  Yorum Sayısı : 0
Okunma  Okunma : 927
Tarih  Tarih : 22 Kasım 2008, 13:23

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trafiğe Büyükşehir Desteği

Temmuz ayında kurulan İzmir Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıta birimi yetki alanındaki Seferihisar’da ilk trafik denetimini gerçekleştirdi.

Geçiş döneminin sona ermesiyle birlikte mücavir alanı içinde tüm trafik hizmetlerini devralacak olan İzmir Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıta ekipleri İçişleri Bakanlığı’nın genelgesine göre ağır araçlar hariç ticari araçların denetimlerini sürdürüyor, İzmir Büyükşehir Belediyesi bu araçlara çalışma ruhsatı, tahsis ve yol güzergahı belgelerini veriyor.

Seferihisar Jandarma Kışlası önünde 2 araç 8 kişilik personelle iki yönlü yolu kesen İzmir Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıta Ekipleri okul servis araçları başta olmak üzere taksi, dolmuş, ilçe minibüslerini ve kamyonetleri durdurarak denetledi.

Denetlemeler sırasında korsan olarak çalıştığı tespit edilen 3 araç bir günlüğüne kapatılırken araç sahibine para cezası uygulandı.

Denetlemelerde öncelikli olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden gerekli izinlerin alınıp alınmadığına dikkat edilirken trafik açısından araçların uygun olup olmadığı, sürücü belgesi, koltuk sayısı, araçların ruhsata uygunluğu yönünden de denetlendi.

Servis araçlarında şoförlerin kılık, kıyafetleri ve araçlarda rehber öğretmenin olup olmadığına da bakıldı.

Görev ve yetki alanlarındaki Seferihisar’a İlk defa geldiklerini belirten İzmir Büyükşehir Trafik Zabıta memuru Serkan Yiğit; özellikle servis araçlarının denetimi için sık sık geleceklerini vurgularken araç sahiplerinin en kısa sürede eksik evraklarını tamamlamasını istedi.

Yaz sezonunda denetimlerin çok daha yoğunlaşacağını bildiren Yiğit:: “S plakalı araçların Belediye ruhsatı ve güzergah belgesi, personel servis araçlarının güzergah belgesi, taksilerin çalışma ruhsatı, ticari mal taşıyan kamyonetlerin tahsis belgelerini İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden almaları gerekiyor. Bundan sonra Seferihisar’da denetimlerimiz daha sıklaşacak araç sahiplerinin zor durumda kalmamaları için evraklarını tamamlamaları ve korsan araçlara göz yummamalarını rica ediyoruz” dedi.

Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa | Word'e Aktar Word'e Aktar | Tavsiye Et Tavsiye Et | Yorum Yaz Yorum Yaz

Seferihisar Haberleri

En Çok Okunan Haberler

Mustafa KARABULUT Mustafa KARABULUT
Yeni Yıl Dileklerim
Muammer TOPRAKCI Muammer TOPRAKCI
Dachau'dan Gazze'ye Uzanan Yol
Yasemin VAROĞLU Yasemin VAROĞLU
Bizim oğlan Bizim kız
Ayaklı Gazete Ayaklı Gazete
Dutlar altının hararetli sohbetleri
Dt. Koray ACAROĞLU Dt. Koray ACAROĞLU
Türkiye'ye İlk Amerikan Yardımı
Gölge Adam Gölge Adam
AKP'ye Anavatanlı Aday Adayı
Köstebek Köstebek
Köstebek Ajanlıklarına Devam Ediyor

ANKET

Sitemizi Nereden Takip Ediyorsunuz?







Tüm Anketler

 

Sitemizde yayınlanan köşe yazıları, yazanın sorumluluğundadır. Haber, yazı ve resimler izinsiz yayınlanamaz alıntı yapılamaz. Teknik destek: Bilkar Bilgisayar Mali Destek: Karabulut Emlak, Ordukaya Emlak İçerik: Yeni Haber Gazetesi Altyapı: MyDesign Haber Sistemi