
| Seferihisar.com Twitter'da |
| Follow @Seferihisar_com |
Doğanbeyde Okul Açılışı
Son Teknolojiyle Donatılan Doğanbey Payamlı İlköğretim Okulu Açıldı
2007 yılında projelendirilen Haziran ayında başlanan ve üç ay gibi sürede tamamlanan Doğanbey Payamlı İlköğretim Okulu hizmet binası yeni Kaymakam Şakir Erden, Garnizon Komutanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Birlik, diğer kurum amirleri, belde halkının, eğitimcilerin ve öğrencilerin katıldığı törenle hizmete girdi.
2008 - 2009 Eğitim ve Öğretim döneminin de resmi açılışının yapıldığı törende ilk sözü alan Okul Müdürü Erdal Turgut eğitimin önemine değinirken yaptığı katkılardan dolayı Doğanbey Belediye Başkanı Halil Çadır'a teşekkür etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Faik Birlik ise yaptığı açılış konuşmasında eğitimin geleceğe yatırım olduğunu dikkat çekerken emeği geçenlere teşekkür etti.
Birlik'in ardından kürsüye gelen Doğanbey Belediyesi Başkanı Halil Çadır öğretmenlere seslenerek;"Bizler elimizden geleni yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Ancak şimdi görev sizlerde. Aynı zamanda bu ülkenin geleceği olan çocuklarımızın geleceğini sizlere emanet ediyoruz. İnanıyoruz ki; öğretmenlerinizden aldığınız bayrağı şimdi öğrencilerinize ulaştıracak ve hem çocukların hem de çocuklarla birlikte ülkenin geleceğine şekil vereceksiniz" diye konuştu.
En son söz alan Seferihisar Kaymakamı Şakir Erden: “Seferihisar'da ilk günlerim ama ilk izlenimler önemlidir. Seferihisar'ın da bende ilk izlenimi güzelliği oldu. Ama çalışması zor da bir yer. Kış ve yaz ayları nüfusunda yüksek farklılar var. Hep birlikte iyi işler yapacağımızdan kuşkum yok” dedi.
Konuşmasının ardından Kaymakam Şakir Erden eğitime yaptığı katkılarından dolayı Doğanbey Belediye Başkanı Halil Çadır'a plaket verdi.
Okunan şiirler ve yapılan Halkoyunları gösterilerinin ardından kurdeleyi Kaymakam Şakir Erden ve Belediye Başkanı Halil Çadır birlikte kestiler.
Sınıfları gezen ziyaretçiler son sistem teknoloji ile donatılmış sınıfları görünce hayranlık ve şaşkınlıklarını gizleyemediler.
Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları, okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan Seferihisar Yeni Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.-
Doğanbey'e Ürkmez Barajı'ndan ... İzmir Büyükşehir Belediyesi, İki Yıldır Yaz Aylarında Yeterli S... Eklenme: 19 Mayıs 2009
-
İzmir'in Elektriği Seferihisar...
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yol haritasının belirlendiği to...
Eklenme: 29 Nisan 2009
-
İnsan Kaçakçılarına Geçit Yok Doğanbey'i geçiş noktası olarak kullanmak isteyen insan taciler... Eklenme: 14 Nisan 2009
-
Çağdaş Robinson
Otelini hobi bahçesine dönüştüren Demirlek, çevresinde Çağdaş R...
Eklenme: 16 Şubat 2009
-
Turizme Arıtma Darbesi
Doğanbey Doğal Arıtmasının Büyükşehir'in savunmasının aksin...
Eklenme: 11 Aralık 2008
-
Arıtma Faciası Yol Kapattırdı
Doğanbey Halkı Denizi, Havayı ve Karakoç Deresini Kirleten Arıt...
Eklenme: 25 Mayıs 2008
-
Palmiye Böceğine Kıskaç
Büyükşehir Belediyesi Tarım Park Behçeler Daire Başkanlığı Palm...
Eklenme: 15 Mayıs 2008
-
Doğanbey'de Festival Berek...
Doğanbey Beldesi Pazar akşamı tarihin en kalabalık gününü yaşad...
Eklenme: 05 Mayıs 2008







.jpg)


.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)


(1).jpg)









