06 Ekim 2011, 14:39 - 
KOCAOĞLU 2014'TE ADAY DEĞİL
Seferihisar.com Twitter'da

KOCAOĞLU 2014'TE ADAY DEĞİL

Aziz Kocaoğlu, meclis toplantısında aday olmayacağını açıkladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 2014’te gerçekleştirilecek yerel seçimde belediye başkan adayı olmayacağını açıkladı.

MİLYONDA BİR İHTİMAL BİLE YOK

Kocaoğlu, basına kapalı gerçekleşen toplantıda, "Bu gruptan 2014 yerel seçimleri için aday olmayacak bir kişi biliyorum o da Aziz Kocaoğlu'dur. Adaylığım için milyonda bir ihtimal bile yok" dedi.

Haftalardır ilçe belediye başkanları ile randevu krizi yaşayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, sorunun çözümünü örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'e bırakıp, metro vagonlarını test etmek için Çin'e gitti. Çin'den ayağının tozuyla dönerek Belediye Meclis toplantısına katılan Kocaoğlu, basına kapalı gerçekleşen toplantıda yaptığı açıklama ile şaşırttı.

İlçe belediye başkanları ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda isyancı başkanlardan Menderes Belediye Başkanı Ergün Özgün, "Biz il belediye başkanlarıyla bir çalışma halindeyiz. Aramızdan kimse sizin rakibiniz değil. O koltuğa aday değiliz" deyince Başkan Kocaoğlu, "Bu gruptan 2014 yerel seçimleri için aday olmayacak bir kişi biliyorum o da Aziz Kocaoğlu'dur. Adaylığım için milyonda bir ihtimal bile yok. Herkes istediği yere aday olabilir. Projelerimizi bu süre içinde tamamlayacağız" diye cevap verdi.

AK PARTİ'NİN İZMİR'İ ALMA TEHLİKESİ VAR

Grupta meclis üyelerinden bir kişinin 'Seçimde alınan oyda katkınız büyük. Ancak bugün o noktada değiliz. AK Parti'nin İzmir'i alma tehlikesi var. Birbirimize sevgi göstermeliyiz. Sevgisizlik var, meclis üyeleri yok sayılıyor' dedi. Kocaoğlu bu sözler üzerine "Ben sizi hiç yok saymadım. Bundan sonra her pazartesi ve cuma grup toplantısı yapacağız. Toplantı saat 16.00'da başlayacak. Saat 15.00- 16.00 arası meclis üyelerinin sıkıntılarını dinleyeceğim" diye konuştu.

"ÇİZMEYİ AŞMAYIN ACI OLUR"

Kocaoğlu'nun meclisteki açıklamalarından sonra gazetecilerin soru sorması üzerine Kocaoğlu, ''soru sorun, demedim'' dedi. Başkan Kocaoğlu, gazetecilerin mikrofonları ve teyplerini toplamasından sonra ''Soru sorun, demedim'' kısmının kayıtlardan çıkarılmasını istedi. Bir gazetecinin söylenenlerin kayıtta kaldığını söylemesi üzerine, Basın Danışmanı Reşat Yörük araya girerek açıklama yaptı.

Başkan Kocaoğlu da ''Yapma lütfen... Ben hayatımda hiçbir zaman çizmeyi aşmamaya çalışıyorum. Siz de aşmayın. Acı olur yani, aşmayın'' cevabını verdi.



YORUM YAZ
BU HABER İÇİN HENÜZ YORUM EKLENMEMİŞTİR.
 Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları, okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan Seferihisar Yeni Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
DİĞER İzmir Haberleri HABERLERİ
ÖZEL RÖPORTAJ
Ümit Cingöz'le dobra dobra
Ümit Cingöz'le dobra dobra
AK Parti İlçe Başkanı Ümit Cingöz’e biz sorduk, Cingöz cevapladı.
 
YAZARLARIMIZ
Yeni Haber'den
GEÇ DE OLSA İYİ OLACAK
Mustafa KARABULUT
TEOMAN EREL VE SEFERİHİSAR BELEDİYE MECLİSİ
Ayaklı Gazete
BELEDİYENİN AVRUPA YAKASI
Yasemin KARABULUT
KADINLARIMIZ
Şükrü Demirel
ÖMÜR VE ÖLÜM MUHASEBESİ
Muhittin AKBEL
BAZ İSTASYONU TERÖRÜ
 
FOTO GALERİ
 
SON YORUMLANAN HABERLER
 
VİDEO GALERİ
 
E-POSTA LİSTESİ
 
EN ÇOK TIKLANAN HABERLER
 

Bu sitenin tüm hakları, Seferihisar Yeni Haber Gazetesi-ne aittir.

Seferihisar Yeni Haber Gazetesi - Hıdırlık Mh. Atatürk Cd. 35/105 Seferihisar / İZMİR
Tel :0232 7434212