16 Ağustos 2010, 08:49 - 
AK Parti'liler konuğumuz oldu
Seferihisar.com Twitter'da

AK Parti'liler konuğumuz oldu

Yenihaber ve Seferihisar.com haber merkezimizi ziyaret eden Seferihisar İlçe başkanı heyeti ve partinin izmir millet vekili Tuğrul Yemişçi referandumda seçmenin niçin evet diyeceği konusunda açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Yemişçi biz kapı kapı geziyor seçmene niçin ‘evet’  oyu verilmesi gerektiğini halkımıza anlatıyoruz. Peki CHP’liler veya MHP’liler nerede?” diye sordu..

Vekil Yemişçi “Seçmene niçinhayıroyu kullanacağı konusunda bir açıklama yapamadıkları  için  seçmeni ziyaret edemediklerini”söyledi.  

AK Parti İzmir Milletvekili Tuğrul Yemişçi, 12 Eylül’de Referanduma sunulacak Anayasa değişikliliğinin sivil yargıyı güçlendireceğine dikkat çekti. Yeni düzenleme ile son derece karmaşık olan askeri mahkemelerin görev ve yetki alanlarını açık ve anlaşılır bir hale getirileceğini dile getiren Yemişçi, “Askeri olmayan, askerlik mesleğinden kaynaklanmayan suçları işleyen askerler, askeri mahkemelerde artık yargılanmayacak, söz konusu kişileri sivil mahkemeler yargılayacak” dedi.

 

 



YORUM YAZ
bir dost.. (+7) -
'' yaz dostum yaz'' dostum sende doğru gördüklerini yaz, iyi olduğunu düşündüklerini yaz. Ben yine gördüğümü yazayım payını alacak alsın. Bi müsade edinde okuyan karar versin ( + )larıyla ( - ) leriyle. Biz alıştık kötü niyetli diye anılmaya işlerine gelmediği için bazılarının. Birde sorun bakalım muhattabına yazdıklarımızdan mı rahatsız kendileri, yoksa yazdıklarımızın doğru çıkmasındanmı. Ha CHP'li olduğumuz CHP'li doğduğumuz için 1950 lerden beri hep mualefettik zaten bu ülkede ( ha yaşımda 30 larda bu arada çokta eskisini yaşamadım), o zamanlar diğer partilerin hatalarını taşırken dilimizde, şimdi kendi partimizin yöneticilerinin yaptığı hataları dile getirmek hep muhalefet olduğumuzdanmı yoksa iki yüzlü olmadığımızdanmı acaba birde onu düşünmek lazım bu arada.
yaz dostum yaz:)) (-9) -
Bir dost,sen yaz kardeşim,muhalefet bir yaşam tarzı senin için belli:)
Metin Tuncel (+1) -
Yaktın Bizi cayır,cayır,Onun için Bizden HAYIR.

Mayasız tutarmı hamur
Her yanımız pislik çamur
Biz Emekli,İşçi,Memur
Bizden size koca..hayır,yaktın bizi cayır.cayır

Çok düşündük uzun boylu
Biz avam'ız sizler soylu
Rezil oldu ele köylü
Köylümüzden size hayır,yaktın bizi cayır,cayır

Biter dedik zulüm belki
Dilenci ettiniz halkı
Tanrım sen şahit'im olki
Benim'de oyum hayır,yaktın bizi cayır,cayır

Aç olmaya aç'ız zaten
Laiklik gönülde yatan
Sen; atama dil uzatan
Bilki sana oyum hayır,yaktın bizi cayır,cayır

Kömür dağıtıyor yazın
Bu bittiği yerdir sözün
Dinle namesini sazın
Sazım bile diyor hayır,yaktın bizi cayır,cayır.

Çatırdıyor orta direk
Alın elinize kürek
Bunları silip süpürek
Orta direktende hayır,yaktın bizi cayır,cayır

Memet Zeki Ateş







evettttttt (-6) -
arkadaşlar şu an seçim yasakları başlamadı isteyen istediği gibi propaganda yapabilir televizyonlarda mitinglerde bile parti liderleri veya üyeleri propaganda yapıyorlar televizyonlarda her gün tartışma programları var her gün evet -hayır meselesi işleniyor hep kendi işimize geldiği şekilde yontmayalım ..yarın chp li gelir onun afişi asılır
türker çınar (+2) -
Hainlerle işbirliği yapıp haburda sivil mahkeme kuranlara HAYIRRRR
Atatürk ve silah arkadaşlarına kendi ülkesindeki dersimi Bombaladığını iddia edenlere HAYIRRRR
Yabancılara tüm devlet kurumlarını paeşkeş çekmeye devam etmek için kanun taslakları hazırlayanlara HAYIRRRR
Irkçılığı körükleyen ,açılım diye uydurma programlarla insanları bölenlere HAYIRRRR
Rejimi tehtid eden Cuhmuriyete dil uzatan ve kendi demokrasilerini kurmak için sivil yargıyı kendi hakimlerine teslim edecek olanlara HAYIRRRR
(YAZININ PARAGRAF BAŞLARINA BAKARSANIZ HANGİ OYU VERECEĞİNİZİ ANLARSINIZ )))
CHPLİ (+9) -
12 Eylülcüleri yargılayacağız deyip 28 Şubatı yapan generale zırhlı araç alanlara HAYIR...
bir dost.. (+14) -
''sıkıldık ama'' kardeş... Sen sıkılmış olabilirsin. Zevk olsun diye mualefet ettiğimizde yok dokunduğumuz konular belli. Yeterli görsek muhalif değil destekçide oluruz yermesini bildiğimiz gibi takdir etmeyide biliriz, sen sıkma canını. Madem ki herkez görevini yapıyor müsade ette o görevini yapanlar alsın payını ve yahut versinler cevabını. Haa seninde varsa yapılan içimizin rahat olmasını gerektiren şeylerle ilgili bilgin bi zahmet paylaşı ver o zaman kim ne yapıyor da bizde öğrenelim. Hiç kusura bakma sen sıkıldın diye bende burda bilgisayar başında oturduğum yerde ne kendimi üzerim nede doğru bildiğimi paylaşmaktan vazgeçerim.
sevgi ve saygılar
sıkıldık ama (-15) -
Bir dost kardeş,bilgisayarın başından kalksan neyin ne olduğunu göreceksin ama,Sığacıkta bilgisayar başında sinirlenip duruyorsun,merak etme herkes üstüne düşeni yapıyor,rahat ol,sürekli mualefet,sıkılmadın mı!
bir dost.. (+11) -
Sn. KARABULUT şunuda çok merak ediyorum. Yüksek seçim kurulunun vermiş olduğu kararların ve ilgili yasaların düzenlemelerin ışığında bakacak olur isek. Türkiyenin bir çok yerinde süre gelen PANKART asma tartışmalarını sanırım herkez biliyordur. Sayın BAŞBAKAN'ın 08.09.2010 tarihli izmir mitingi öncesi izmirin çeşitli yarlerinde olduğu gibi SEFERİHİSARDA da muhtelif yerlere mitingi duyurmak amaçlı pankart ve dövizler asıldı. Bunda yanlış olan bir şey yok tabiki!! Fakat YANLIŞ şurada!! O malum pankartlar hala daha seferihisarın ve sığacığın bazı merkez noktalarında mitingin üzerinden 9 gün geçmesine rağmen hala boy göstermeye devam ediyorlar EVET mühürü ile birlikte.   

1. Konu şu! 12 eylül referandumunda EVET oyu isteyen ve demokratikleşeceğiz diyen AKP şu an iktidarda olan parti olduğu için bu pankartlara müsamma gösteriliyor. Peki demokratikleşmeyi kendi adlarına istemediklerine, daha anayasa oylanmadan ellerindeki tüm imkanları kendi lehlerine kendi emellerine yasalarla açık olarak belirlenmiş olmasına rağmen kullanan bir hükümetin hangi söylemine icraatına güvenipte EVET oyu kullanalım. Bakalım 2 gün sonra istedikleri değişiklikleri yaparlar ise nelere kadir bu hükümet?

2. konu. Yasalarla ve yönetmeliklerle açık kıstlamalar getirilmiş olan pankart konusu ile ilgili. Savcılık, İlçe seçim kurulu (hakime hanım) ve kolluk güçleri böyle bir suistimale nasıl müsade ediyorlar. Görevlerini ne için yerine getirmiyorlar! Hangi kesimden olursa olsun hiç bir kitlenin kanun ve yönetmelikleri kendi lehine suistimal etmeye zerre kadar hakkı yoktur LÜTFEN GÖREV BAŞINA!!!!

Ve daha önemlisi belediye başkanı chp'den ve bu partinin bir ilçe başkanı var ve başkan yardımcıları ve diğer yöneticileri arkadaş henüz bir tanesininn ağzından referandumla ilgili bir söz duyamamanın haricinde göz göre göre her gün evlerine yahut sığacığa hava almaya giderler iken gördükleri manzarayı hangi akla hizmet içlerine sindire biliyorlar. Yoksa sizdemi EVET'ten yanasınız....

saygılar
chpli (+15) -
12 Eylülü yapanları yargılayacaklarını söyleyen ama yargılanmış cezası kesinleşmiş olan hocalarını [N.ERBAKAN]affedenlereHAYIR.
Conq (+9) -
Ben şunu sormak istiyorum; irtica suçu işleyen askeri sivil yargı mı yargılayacak?
bir dost.. (+13) -
Daha öncede sormuştum sayın KARABULUT, engin basın tecrübelerinizide göz önünde bulundurarak referandum hakkındaki düşüncelerinizi okumak için sabırsızlıkla bekliyoruz. Sn. YEMİŞÇİYE de.. Atma YEMİŞÇİ din kardeşiyiz demekle yetiniyorum.

Saygılarımla
kulis (+16) -
memleketi soydum başucuma koydum ben bir ana ya sa uy dur dum duma duma dum re fe ran dum ''HAYIRRRRRR''
 Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları, okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan Seferihisar Yeni Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
DİĞER Politika HABERLERİ
ÖZEL RÖPORTAJ
Konuğumuz Kadir Başlı
Konuğumuz Kadir Başlı
Başarıya Koşanlar sayfamızda ilçemizde adlarını başarı ile özdeşleştiren işadamı, siyasetçi, sporcu veya sanatçı gibi isimlerin öykülerini okuyacak, zirveye giden yoldaki mücadelelerine tanık olmaya devam edeceksiniz…
 
YAZARLARIMIZ
Ayaklı Gazete
31. İLÇE KURULACAK MI?
Mustafa KARABULUT
SEFERİHİSAR CHP’Lİ DELEGELERDEN İNCE AYAR
Şükrü Demirel
NAMAZ AŞIKLARI
Yasemin KARABULUT
Stadyum ve CHP’lilerin sazanlığı
Muhittin AKBEL
Sığacık’ta 2. raunt
 

 

SON YORUMLANAN HABERLER
 
FOTO GALERİ
 
VİDEO GALERİ
 
E-POSTA LİSTESİ
 
EN ÇOK TIKLANAN HABERLER
 

Bu sitenin tüm hakları, Seferihisar Yeni Haber Gazetesi-ne aittir.

Seferihisar Yeni Haber Gazetesi - Hıdırlık Mh. Atatürk Cd. 35/105 Seferihisar / İZMİR
Tel :0232 7434212