16 Nisan 2010, 16:13 - 
Başkan Yardımcısı Hüseyin Ercan'dan Zehir Zemberek Açıklama
Seferihisar.com Twitter'da

Başkan Yardımcısı Hüseyin Ercan'dan Zehir Zemberek Açıklama

Ercan: "Siyasette ilkeli olunmalı... İktidardayken evet, komisyonda evet diyen DP'li belediye meclis üyesi, belediye meclis toplantısında hayır diyor" dedi.

Sığacık’taki mülklerin satışında yaşanan tartışmalara Başkan Yardımcısı Hüseyin Ercan’dan sert yanıt geldi.

Ercan, “Sözler uçup gitse de yazı ve belgeler kalıcıdır. 5 Aralık 2005’te Sığacık’ta bulunan belediyeye ait söz konusu yerin satışıyla ilgili meclis görüşmelerinde ben satışa evet oyu verdim. Benimle birlikte o günün ANAP’lı bugünün DP’li meclis üyeleri de evet oyu verdiler. Zaten karar metninde göreceğiniz gibi, karar oy birliğiyle alınmıştı. Ben o gün ilçesini seven, çocukların geleceğini  ve ekonomiyi düşünen Seferihisar’lı olarak evet oyu verdim. Bugün de evet oyu verdim. Ama benimle birlikte evet oyu veren meclis üyeleri Çetin Akkaya ve Ogün Tarhan da evet oyu verdikleri satış için bugün muhalefetteyken hayır oyu verdiler. Şimdi o arkadaşlara sormak istiyorum: İKTİDARDAYKEN Mİ YAPTIKLARINIZ DOĞRUYDU, MUHALEFETTEYKEN Mİ YAPTIKLARINIZ DOĞRU?... Evet söyledikleri gibi halkın partisi CHP’li olmakla her zaman gurur duydum. Ve bu bilinçle Seferihisar menfaatlerini ön planda tuttum”  diyerek ekledi:  Amacımız DP’li arkadaşlara cevap vermek değil, halka gerçekleri anlatmak ve neden evet oyu verdiğimizi açıklamaktır.







YORUM YAZ
semra akıncı (-3) -
kim ne derse desin görünen köy klavuz istemez ve ey ahali kim kimin ne olduğunu çok fazla iyi biliyor keşke şu başımıza geçenler bu değerli abimiz HÜSEYİN ERCAN gibi olsa ama üzgünüm arkadaşlar olamaz bu işler cenazelere gitmekle ve düğünlere gitmekle olmaz eğlencelerde fink atmaklada olmaz umarım msjım alınmıştır bence fazlasıyla alındı anlıyan anladı anlamyına geçmiş dönem başkanınıza bakın anlarsınız:)
ORHAN (+1) -
10yıldır yerli yönetiyor ne oldu şimdi yabancı yönetiyor bide onu görelim ama çalışıyor helal olsun sonuna kadar destekliyorum kardeş maaşa gelince zam yok ama onun yanında calışmaktan gurur duyorum
sülayman (+7) -
Öncelikle hüseyin ercan agbimizi tebrik ederim Benim düşüncemde bu siyasetin kurallarını çaktırmadan yerine getirildiğini farkettim Hüseyin Ercan Belediye başkanı neden olmadı neden halkımızdan değilde tanımadıgımız birini belediye başkanı seçtik mantıgını güdenlere cevap verilmiş oldu boylece. başkan olmadı ama başkan yardımcısı oldu denilecek şimdi iyi taktık dogrusu orhan emir ogluna buradan sesleniyorum patronun diye neden ınternetten tebriklerini sundun yanında çalıştıgın birini dukkanındada tebrık edebilirdin yakışmadı bu sana :D maaşa zam:D anladın sen :D
sığacıklı (+13) -
Koray Acaroğlu Chp ilçe başkanıyken elinde taşlarla çekilmiş fotoları boy boy el ilanlarında dağıttırmıştı biz Chp teşkilatı olarak buna karşıyız ne olursa olsun bu memleketin bir karış toprağını sattırmayız demişti.Şimdi ne olduda belgelerle bir şeylere yandaş olunmaya çalışılıyor hadi Hüseyin Ercan o zaman evet dedi diğerleri ne olucak Chp teşkilatı sadece Balcıdan ibaret değilki ÇELİŞKİ VARRRRR
cevdet (+4) -
ben bişeyi anlamadım,hüseyin başkan daha önce ben satışa hayır oyu verdim diyordu.şimdi ne oldu da belgelerle evet dediğini belgelerle kanıtlıyor.CHP ilçe başkanı sayın koray acaroğlu mezarlara yatıp tarihi sattırmam diye boy boy resim çekip basında isyan ederken CHP li meclis üyesi bu satışa nasıl onay vermiş merak ediyorum.Bu dönemde partinin fikrine hareket eden herkes ihraç edilmeye çalışılıyor.Koray beyinde Tarihi belgeleri buraya sunmasını bekliyoruz.O arsanın kazılarında kaç tane mezar çıktığına dair belgeleri gazetenize teslim etmesini bekliyoruz.
HELALL (-8) -
Bu ülkenin senin gibi belgeler ile konuşan-yazışanlara ihtiyacı var.BU YOLDA BAŞARILARININ DEVAMINI DİLER.Diğerlerinede OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN OLMAK İSTEDİĞİN GİBİ GÖRÜNMEYE ÇALIŞMAK KAZANÇ DEĞİL ZARAR SAĞLAR .Diyebiliriz.
 Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları, okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan Seferihisar Yeni Haber Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
DİĞER Politika HABERLERİ
ÖZEL RÖPORTAJ
Konuğumuz Kadir Başlı
Konuğumuz Kadir Başlı
Başarıya Koşanlar sayfamızda ilçemizde adlarını başarı ile özdeşleştiren işadamı, siyasetçi, sporcu veya sanatçı gibi isimlerin öykülerini okuyacak, zirveye giden yoldaki mücadelelerine tanık olmaya devam edeceksiniz…
 
YAZARLARIMIZ
Ayaklı Gazete
31. İLÇE KURULACAK MI?
Mustafa KARABULUT
SEFERİHİSAR CHP’Lİ DELEGELERDEN İNCE AYAR
Şükrü Demirel
NAMAZ AŞIKLARI
Yasemin KARABULUT
Stadyum ve CHP’lilerin sazanlığı
Muhittin AKBEL
Sığacık’ta 2. raunt
 

 

SON YORUMLANAN HABERLER
 
FOTO GALERİ
 
VİDEO GALERİ
 
E-POSTA LİSTESİ
 
EN ÇOK TIKLANAN HABERLER
 

Bu sitenin tüm hakları, Seferihisar Yeni Haber Gazetesi-ne aittir.

Seferihisar Yeni Haber Gazetesi - Hıdırlık Mh. Atatürk Cd. 35/105 Seferihisar / İZMİR
Tel :0232 7434212