
| Seferihisar.com Twitter'da |
| Follow @Seferihisar_com |
Seferihisar'da Rekor Yağış Sel Getirdi
Seferihisar son yirmi yılın en büyük sel baskınını yaşadı... Sabah saatlerinde 6 saat aralıksız yağan yağmur neticesinde ilçe girişine dört saatliğine araç girişi yasaklandı.
Afetin Detaylı Fotoğraf Galerisi İçin Tıklayın:
Seferihisar son yirmi yılın en büyük sel baskınını yaşadı... Sabah saatlerinde 6 saat aralıksız yağan yağmur neticesinde ilçe girişine dört saatliğine araç girişi yasaklandı. Sığacık mahallesine ise görevli araçlardan başka gün boyu araç girişine izin verilmedi.
İlçeyi Tepecik’e bağlayan Ballıkuyu’daki yaya ve araç köprüsü ise büyük hasar gördü ve kullanılamaz hale geldi.
Başkan Tunç Soyer ve Kaymakam Şakir Erden sel süresince çalışmaları yakından takip etti. Soyer iş makinesinden çalışmalara bire bir katılırken elektrikler herhangi bir cankaybına neden olmaması için Kaymakamlık emri ile ilçenin tüm bölgelerine beş saat süre ile elektrik verilmedi.
Sığacık ve Jandarma Er Eğitim Taburu önündeki logarlar küçük gelince sel suları ana caddede kısa süreliğine trafiğin kapanmasına neden oldu.
Çarşı merkezinde hissedilmedi
İlçenin başta Sığacık olmak üzere Ulamış, Tepecik, Camikebir ve ana yol güzergahında selden yürünmez hale gelirken çarşı meydanında hissedilmedi.

Seferihisar'ı Tepecik Mahallesi'ne bağlayan araç ve yaya köprüsü selden sonra kullanılamaz hale geldi





Seferihisar'ı Tepecik Mahallesi'ne bağlayan araç ve yaya köprüsü selde kayboldu

Alt yapısı 1998 yılında yenilenen çarşı merkezinde sel hissedilmedi.
-
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derne...
Dernek, çok yakında maddi durumu iyi olmayan kız öğrencilere de...
Eklenme: 03 Şubat 2012
-
Buzlanma facia getiriyordu Seferihisar - Kuşadası anayolunda Kocaçay köprüsü yakınında Ak... Eklenme: 16 Ocak 2012
-
Seferihisarlı üniversite öğren...
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Nazilli Meslek Yüksek Okulu B...
Eklenme: 14 Ocak 2012
-
Başkan Cingöz'den tepki
Haber sitemizin köşe yazarı ve yayın sorumlusu Mustafa Karabulu...
Eklenme: 13 Ocak 2012
-
Doğanbey Eski Köye müjde
Seferihisar Belediyesi’nin gerçekleşmesi için uğraştığı Doğanbe...
Eklenme: 06 Ocak 2012
-
Ocak Ayı Meclis Toplantısı yap...
AK Partili Üye Cafer Gülpınar ile CHP’li Üye Figen Karaman’ın k...
Eklenme: 03 Ocak 2012
-
Birleşmiş Kentler Seferihisar&...
2012 Mayıs’ında Ortadoğu’dan 15 ülkenin temsilcileri İzmir ve S...
Eklenme: 29 Aralık 2011
-
Deprem Seferihisar'ı korku...
Sabah saatlerinde Kuşadası açıklarında meydana gelen depremin ş...
Eklenme: 27 Aralık 2011






.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)


(1).jpg)










araştırıp yazabilirmisin
Atila ALTINOK
Bu ilçenin alt yapısını, üst yapısını Tunç Soyer mi yaptı?
Adamcağız çizme ayağında bir işçi gibi gün boyu çalıştı! gün boyu üzüntüsünden adamcağıza değseniz ağlayacak durumdaydı.
Kendinizi koyun başkanın yerine ne yapabilirdiniz?..
Yapmayın arkadaşlar yapmayın siyaseti, iç çekişmeler bir kenara bırakın lütfen birazcık gerçekçi olalım.
Taraf olabilirsin, ama taraf olmak sana vicdansız ve yalancı olma hakkı vermez.
Tunç Soyer, o yangında koşuştururken, yangın bölgesinde düşüp bileğini incittiğini iyi biliyorum.Yine Başkan "Biz yandık siz yanmayın" diye kampanyalar düzenlerken, sen Patagonya'da mıydın? Bence sen Seferihisarlı değilsin, provakatörsün.
Senin gibi 3-5 fanatik, Başkanın yaptığı işlere 3 maymunu oynasa da, halk senin gibi 3-5 provakatörü tükürüğüyle boğar. Onun için en iyisi hiç konuşma.
"ali ve ufuk" yazın yangın cıktı seferihisarda. o zaman neredeydi halkın başkanı? ascem'de mi esiadta mydı? italyada tatil de miydi? yoksa istanbulda mavi melekler restoranında millete ziyafet mi çektiriyordu?
"Yok" sende de gerçekten bazı şeyleri tartacak zeka yok. kıyamet olsa hamit başkandan bileceksiniz. bu manteriteyi bırakın. icraat yapın. madem makyajdan başka birsey yapılmadı yönetim değiştiğinden beri ne yapıldı onu söyleyin bakalım? elle tutulan ne var? kaç aydır cittaslow muhabbetine pasajı düzenliyor gibi gözüküp oyalıyorsunuz insanları ama genele bakarsanız sakin şehir amacını taşıyan bir çivi bile çakılmadı. HN makyaj yaptıysa siz yaptığınız bir markajı söyeli n de bilelim...